Volkswagen Master banner

Volkswagen Crafter master banner

Master banner 336x280

Tijdens de Creative Talent Traineeship heb ik deze banner gemaakt als eindopdracht. Hierbij was de briefing dat er een masterbanner (336 x 280) gemaakt moest worden voor Volkswagen bedrijfswagens met hierbij de Crafter als showmodel. De prijs mocht niet gecommuniceerd worden. Het hoofddoel van deze campagne was awareness creƫren en laten zien wat de Crafter allemaal wel niet in huis heeft. Zo waren er meerdere usps, waarvan de trailer assist het belangrijkste voor de klant was.

Het concept achter deze banner was het inspelen op autoshows en dan voornamelijk de special effects terug laten komen in de banner. Denk hierbij aan rookeffecten maar ook het gebruik van licht. Daarnaast is de nieuwe Crafter een bedrijfswagen met en door vakmannen ontwikkeld waardoor hij aan niets ontbreekt. Een hypermoderne bedrijfswagen die gepresenteerd wordt in een mysterieuze en moderne garage.

Deze banner is gemaakt d.m.v. HTML/CSS, Javascript, Greensock & jQuery. Het HTML/CSS gedeelte is automatisch gegenereerd middels het programma LemonPi.

Dit is een fictieve banner die niet is ingezet door Volkswagen.